Godkjent serviceverksted

Rørvik Marina tilbyr det meste innen motorsalg, verkstedtjenester, båtutstyr, maling, fiske, havbruksutstyr og elektronikk. Vi er 9 ansatte.

Bedriften er godkjent serviceverksted for Volvo Penta, Yanmar og Yamaha. Vi utfører også service- og vedlikehold på andre motormerker.

Delelager

Vi er Midt-Norges største leverandør av Volvo Penta og Yanmar motorer og reservedeler, og har til enhver tid service- og slitedeler på lager. I tillegg til Volvo og Yanmar lagerfører vi deler til Yamaha og Johnson/Evinrude.

Verksted

Vårt verksted utfører reparasjoner, overhalinger og service på både utenbords- og innenbordsmotorer. VI er autorisert forhandler for de merker vi fører og våre mekanikere er hele tiden oppdatert på våre produkter. Rørvik Marina utfører store oppdrag innen rehabilitering etter synkeskader, og utfører det meste innen sveising av stål og aluminium.

Hall og kran

Stor oppvarmet hall med 9 meter port for arbeidsoppdrag innendørs. Egen kran med mulighet for heising av båter opp til 45 fot. Ved større båter har vi samarbeid med lokalt heisefirma.

Kai

Egen kai på 65 mtr og vi kan utføre arbeidsoppdrag mens båten ligger til kai. Ta kontakt med oss for bestilling av verkstedsoppdrag!

Kontaktinformasjon

Tlf: 74 36 05 20 – Mail: post@rorvikmarina.no – Fax: 74 39 05 28 – Adresse: Rørvik Marina, P.B. 184, 7901 Rørvik

Print Friendly, PDF & Email