Godkjent serviceverksted

Rørvik Marina tilbyr det meste innen motorsalg, verkstedtjenester, båtutstyr, maling, fiske, havbruksutstyr og elektronikk. Vi er 12 ansatte.

Bedriften er godkjent serviceverksted for Volvo Penta, Yanmar og Yamaha. Vi utfører også service- og vedlikehold på andre motormerker.

Delelager

Vi er Midt-Norges største leverandør av Volvo Penta og Yanmar motorer og reservedeler, og har til enhver tid service- og slitedeler på lager. I tillegg til Volvo og Yanmar lagerfører vi deler til Yamaha og Johnson/Evinrude.

Verksted

Vårt verksted utfører reparasjoner, overhalinger og service på både utenbords- og innenbordsmotorer. Vi er autorisert forhandler for de merker vi fører og våre mekanikere er hele tiden oppdatert på våre produkter. Rørvik Marina utfører store oppdrag innen rehabilitering etter synkeskader, og utfører det meste innen sveising av stål og aluminium.

Nytt anlegg med økt kapasitet

I 2018 flyttet vi inn i på nytt anlegg på Marøya, like nord for Marøybrua. Her kan vi løfte båter og flåter opp mot 400 tonn med vår nye båtheis, og ta disse inn i skipshall for service og reparasjoner. Vi har også tilgang på mobilkran for løft av mindre båter.

Kai

Ved anlegget har vi både kai og skjermet flytebrygge. Vi kan utføre arbeidsoppdrag mens båten ligger til kai. Ta kontakt med oss for bestilling av oppdrag!

Kontaktinformasjon

Tlf: 74 36 05 20 – Mail: post@rorvikmarina.no – Fax: 74 39 05 28 – Postadresse: Rørvik Marina, P.B. 184, 7901 Rørvik.  Besøksadresse: Marøystrandvegen 29, 7900 Rørvik.

Print Friendly, PDF & Email